Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Képregény

  

Visszajáró vendégeink az évek folyamán megfigyelhették, hogy mi sokat adunk a túra folyamatos megújítására. Hol az itinerben, hol az útvonalban következnek be változások. Most az igazolófüzetünket dobtuk fel egy képregénnyel, mellyel szeretnénk megmutatni egy másik oldalunkat.
 
Már két éve, amikor ifjabbik Horváth Győzit megkértem a füzet hátoldalának elkészítésére, rájöttem, hogy milyen tehetséges fiatalemberrel van dolgunk. Vázlatok nélkül, gyakorlatilag elsőre megrajzolta az ábrát. A figurák sokkal jobbak lettek, mint ahogy azt elképzeltem, és előzetesen felvázoltam. Le voltam nyűgözve. Nem volt vitás kit kérek fel az új feladatra.
 
Maga a történet kezdetben nem volt egy kerek sztori. Az erdőt járva néhány képi poén „ugrott be”, melyeknek az erdő vadállatai voltak a szereplői. Pár kockás, karikatúraszerű, összefüggés nélküli történetek. Aztán egyik nap, éppen munka közben vált világossá, hogy milyen vezérfonalra is fűzzem fel a cselekményt. Fél óra alatt megszületett a Gomba sztori. Előre láthatólag négy részből fog állni, és tulajdonképpen egyfajta tanulság, intelem lesz a túrázóknak.
 
Lehet, hogy ezzel a dologgal vékony jégre merészkedtünk, mert nem mondom, hogy mindenkinek tetszeni fog. Inkább az abszurd humort kedvelő felnőtteknek ajánlanám. Jó szórakozást hozzá!

 

 

 

gomba-sztori.jpg

 

 

gomba2.jpg

 

 

gomba.jpg

 

kepregeny.jpg